fbpx

Acest website foloseşte cookies pentru a oferi o experienţă plăcută de navigare. Click pe AM ÎNŢELES în cazul în care sunteţi de acord cu asta.

Sign in with Gmail Subscribe to RSS
Sus

Mersul trenurilor 2017 - 2018

Mersul trenurilor 2017 - 2018
 Fierbinte
Dimensiune fişier:
1.13 MB
Dată:
25 Noiembrie 2017
Descărcări:
2464 x

Fișierul executabil este necesar pentru TOȚI utilizatorii, chiar dacă au instalată versiunea anterioară - va actualiza niște legături interne ale aplicației. Comutarea Bazei de Date Trenuri se va face automat, începând cu 10 decembrie 2017, dată la care va intra în vigoare noul mers al trenurilor.

Programul realizează calculul tuturor legăturilor, practic utile, cu trenuri între două staţii din reţeaua naţională de căi ferate. Programul realizează în mod automat calculul legăturilor pe toate rutele utile între două gări (origine - destinaţie).

Dacă se doreşte calculul legăturilor numai pe o anumitã rută, trebuiesc specificate şi puncte intermediare de trecere obligatorie (via).

Actualizarea Bazei de Date Trenuri, a Tabelei de Prețuri sau upgrade-ul aplicației se vor realiza online. Daca este cazul şi există conexiune la Internet, la pornirea aplicaţiei, utilizatorul va fi întrebat dacă este de acord cu update-ul găsit. Dacă nu există conexiune la Internet, aplicaţia va utiliza ultima versiune a Bazei de Date Trenuri descărcate.

Utilizatorul va putea face în continuare modificări locale asupra parametrilor de parcurs al unui tren existent în Baza de Date a programului, poate introduce în Baza de Date un tren nou, poate suspenda temporar un tren din Baza de Date sau poate anula complet un tren existent în Baza de Date locală.

Chiar dacă se va căuta o întreţinere în timp real a Bazei de Date Trenuri, călătoria dvs. nu trebuie programată strict după informaţiile oferite de program, fiind necesară informarea dvs. şi la staţiile CFR sau la casele de bilete.

Autorul nu îşi asumă nicio răspundere privind eventualele pagube sau neplăceri legate de utilizarea informaţiilor din această aplicaţie. Pentru a contacta autorul folosiți meniul Informații - Despre autor din aplicație.

Programul rulează atât pe sistemele de operare Windows, cât și pe distribuțiile Linux cu ajutorul Wine (testat pe Arch Linux și Wine 2.22).

Note
 
 
 
Powered by Phoca Download