fbpx

Acest website foloseşte cookies pentru a oferi o experienţă plăcută de navigare. Click pe AM ÎNŢELES în cazul în care sunteţi de acord cu asta.

Sign in with Gmail Subscribe to RSS
Sus

Mersul trenurilor 2016 - 2017

Mersul trenurilor 2016 - 2017
 Fierbinte
Dimensiune fişier:
1.12 MB
Dată:
09 Decembrie 2016
Descărcări:
1359 x

Fișierul executabil este necesar doar pentru utilizatorii noi, care nu au instalată versiunea anterioară. Cei care au deja instalată aplicația vor observa actualizarea automată a Bazei de Date Trenuri. De asemenea, comutarea ei se va face tot automat, începând cu 11 decembrie 2016, dată la care va intra în vigoare noul mers al trenurilor.

Programul realizează calculul tuturor legăturilor, practic utile, cu trenuri între două staţii din reţeaua naţională de căi ferate. Programul realizează în mod automat calculul legăturilor pe toate rutele utile între două gări (origine - destinaţie).

Dacă se doreşte calculul legăturilor numai pe o anumitã rută, trebuiesc specificate şi puncte intermediare de trecere obligatorie (via).

Actualizarea Bazei de Date Trenuri, a Tabelei de Prețuri sau upgrade-ul aplicației se vor realiza online. Daca este cazul şi există conexiune la Internet, la pornirea aplicaţiei, utilizatorul va fi întrebat dacă este de acord cu update-ul găsit. Dacă nu există conexiune la Internet, aplicaţia va utiliza ultima versiune a Bazei de Date Trenuri descărcate.

Utilizatorul va putea face în continuare modificări locale asupra parametrilor de parcurs al unui tren existent în Baza de Date a programului, poate introduce în Baza de Date un tren nou, poate suspenda temporar un tren din Baza de Date sau poate anula complet un tren existent în Baza de Date locală.

Chiar dacă se va căuta o întreţinere în timp real a Bazei de Date Trenuri, călătoria dvs. nu trebuie programată strict după informaţiile oferite de program, fiind necesară informarea dvs. şi la staţiile CFR sau la casele de bilete.

Autorul nu îşi asumă nicio răspundere privind eventualele pagube sau neplăceri legate de utilizarea informaţiilor din această aplicaţie.

Programul rulează atât pe sistemele de operare Windows, cât și pe distribuțiile Linux cu ajutorul Wine (testat pe Arch Linux și Wine 1.9.24).

Note
 
 
 
Powered by Phoca Download