fbpx

Acest website foloseşte cookies pentru a oferi o experienţă plăcută de navigare. Click pe AM ÎNŢELES în cazul în care sunteţi de acord cu asta.

Sign in with Gmail Subscribe to RSS
Sus

Mersul trenurilor 2015 - 2016

Mersul trenurilor 2015 - 2016
 Fierbinte
Dimensiune fişier:
1.12 MB
Dată:
15 Decembrie 2015
Descărcări:
3418 x

Este necesară instalarea acestei versiuni și de către utilizatorii vechi.

Programul realizează calculul tuturor legăturilor, practic utile, cu trenuri între două staţii din reţeaua naţională de căi ferate. Programul realizează în mod automat calculul legăturilor pe toate rutele utile între două gări (origine - destinaţie).

Dacă se doreşte calculul legăturilor numai pe o anumitã rută, trebuiesc specificate şi puncte intermediare de trecere obligatorie (via).

Update-ul Bazei de Date Trenuri, Tabelei de Prețuri sau upgrade-ul aplicației se vor realiza online. Daca este cazul şi există conexiune la Internet, la pornirea aplicaţiei, utilizatorul va fi întrebat dacă este de acord cu update-ul găsit. Dacă nu există conexiune la Internet, aplicaţia va utiliza ultima versiune a Bazei de Date Trenuri descărcate.


Utilizatorul va putea face în continuare modificări locale asupra parametrilor de parcurs al unui tren existent în Baza de Date a programului, poate introduce în Baza de Date un tren nou, poate suspenda temporar un tren din Baza de Date sau poate anula complet un tren existent în Baza de Date locală.

Chiar dacă se va căuta o întreţinere în timp real a Bazei de Date Trenuri, călătoria dvs. nu trebuie programată strict după informaţiile oferite de program, fiind necesară informarea dvs. şi la staţiile CFR sau la casele de bilete.

Autorul nu îşi asumă nicio răspundere privind eventualele pagube sau neplăceri legate de utilizarea informaţiilor din această aplicaţie.

Programul rulează în orice mod video cu SmallFonts.

Note
 
 
 
Powered by Phoca Download