header-1

Mos Craciun vine cu tRENUL Desprecopii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

mos-craciun-vine-cu-t-renul-desprecopiiAnul acesta, Sărbătorile de iarnă vor fi marcate de CFR Călători în data de 10 decembrie a.c prin organizarea unui eveniment inedit – „Mos Crăciun vine cu tRENUL desprecopii" dedicat celor mici, cu implicare socială în viaţa comunităţii.

Printre invitați se vor număra și copii dintr-un orfelinat din Bucureşti, unii dintre aceştia vor merge poate pentru prima dată în viaţa lor într-o călătorie cu trenul şi îl vor intâlni pe Moşul cel darnic. Grupul va călători în trei vagoane care vor purta pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer.

De asemenea, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.

Vagoanele vor fi transformate în adevărate ateliere de creaţie, cu temă şi atmosferă în Spiritul Crăciunului. Timp de 5 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni: devin 'călători' creativi, vor bricola din materiale reciclabile, vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti şi Sinaia şi expoziţia de Trenuleţe Electrice din Gara Sinaia. La întoarcere vor avea o mare surpriză, căci Moş Crăciun îi va însoţi, oferindu-le şi un mic cadou.

„Moș Crăciun vine cu tRENUL desprecopii" este un eveniment organizat de CFR Călători în parteneriat cu CNCF CFR SA, comunitatea online desprecopii.com, Ringier, HDH Brand Management, Cris-tim şi Holy Molly.

Mai multe informații și imagini de la eveniment, disponibile pe:

Ultimele ştiri

Poliția Transporturi Feroviare a desfășurat acțiuni de control în trenuri...
28 Iul 2014Poliția Transporturi Feroviare a desfășurat acțiuni de control în trenuri

Poliţiştii de la transporturi au constatat aproape 60 de infracţiuni de folosire, fără drept,  [ ... ]

CFR SA a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a podu...
28 Iul 2014CFR SA a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a podurilor de cale ferată peste Dunăre

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că în data de 28.07.2014 a fost semnat c [ ... ]

Liderii sindicali feroviari au negociat intens: acordul CFR SA - sindicate ...
27 Iul 2014Liderii sindicali feroviari au negociat intens: acordul CFR SA - sindicate a fost prelungit până pe 30 septembrie 2014

Cei care au sperat la o majorare a salariului cu încă 8 procente de la sfârșitul lui iulie, con [ ... ]

Linie feroviară de mare viteză, inaugurată în Turcia