header-1

Mos Craciun vine cu tRENUL Desprecopii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

mos-craciun-vine-cu-t-renul-desprecopiiAnul acesta, Sărbătorile de iarnă vor fi marcate de CFR Călători în data de 10 decembrie a.c prin organizarea unui eveniment inedit – „Mos Crăciun vine cu tRENUL desprecopii" dedicat celor mici, cu implicare socială în viaţa comunităţii.

Printre invitați se vor număra și copii dintr-un orfelinat din Bucureşti, unii dintre aceştia vor merge poate pentru prima dată în viaţa lor într-o călătorie cu trenul şi îl vor intâlni pe Moşul cel darnic. Grupul va călători în trei vagoane care vor purta pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer.

De asemenea, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.

Vagoanele vor fi transformate în adevărate ateliere de creaţie, cu temă şi atmosferă în Spiritul Crăciunului. Timp de 5 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni: devin 'călători' creativi, vor bricola din materiale reciclabile, vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti şi Sinaia şi expoziţia de Trenuleţe Electrice din Gara Sinaia. La întoarcere vor avea o mare surpriză, căci Moş Crăciun îi va însoţi, oferindu-le şi un mic cadou.

„Moș Crăciun vine cu tRENUL desprecopii" este un eveniment organizat de CFR Călători în parteneriat cu CNCF CFR SA, comunitatea online desprecopii.com, Ringier, HDH Brand Management, Cris-tim şi Holy Molly.

Mai multe informații și imagini de la eveniment, disponibile pe:

Ultimele ştiri

Mocănița de pe Valea Arieșului a fost declarată monument istoric
17 Iul 2014Mocănița de pe Valea Arieșului a fost declarată monument istoric

Autoritățile pot cere acum fonduri europene pentru redeschiderea liniei ferate de pe Valea Arieș [ ... ]

Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, achitat și la Cur...
17 Iul 2014Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, achitat și la Curtea de Apel Cluj

Fostul director general al CFR Călători, Alexandru Noapteş, a fost achitat şi de Curtea de Apel [ ... ]

Posibilă intrare a Deutsche Bahn în Bulgaria prin achiziția BDZ
17 Iul 2014Posibilă intrare a Deutsche Bahn în Bulgaria prin achiziția BDZ

Compania germană de transport feroviar Deutsche Bahn ar putea prelua managementul companiei de cal [ ... ]

CFR SA închiriază peste 1000 de spații comerciale și terenuri
17 Iul 2014CFR SA închiriază peste 1000 de spații comerciale și terenuri

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA organizează săptămâna viitoare 8 licitaţii publice  [ ... ]

Dezvoltarea cooperării dintre România şi Ungaria în transportul feroviar de...
17 Iul 2014Dezvoltarea cooperării dintre România şi Ungaria în transportul feroviar de călători

Protocolul celei de-a VI-a ediţii a Comisiei mixte româno-ungare de cooperare economică, ale că [ ... ]

Siteurile web ale Grup Feroviar Român și Grampet au fost sparte!
17 Iul 2014Siteurile web ale Grup Feroviar Român și Grampet au fost sparte!

Accesarea www.grampet.ro sau www.gfr.ro produce o redirecționare către un articol de pe HOTNEWS.R [ ... ]

Train Delivery 2014, un eveniment organizat de Căile Ferate Române, Street ...
16 Iul 2014Train Delivery 2014, un eveniment organizat de Căile Ferate Române, Street Delivery și Fundația Cărturești

Gara de Nord din Bucureşti se transformă între 25 şi 27 iulie 2014 în locul de întâlnire al  [ ... ]