Sign in with Google+ Sign in with Gmail Subscribe to RSS

header-1

Impact mortal intre doua trenuri in India

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

india-2012-1Un grav accident feroviar a avut loc, marţi, în statul Andhra Pradesh din sud-estul Indiei, în urma căruia 24 de persoane au murit şi alte 25 au fost rănite, informează BBC.

Trenul Hampi Express s-a ciocnit cu un Glossary Link tren de marfă care staţiona, marţi dimineaţă, la ora 3:15, ora locală.

Patru vagoane ale trenului de calatori au deraiat, după care unul dintre ele a luat foc, în urma unui scurtcircuit. 16 dintre victimele accidentului au murit în urma incendiului produs. Cea mai mare parte a pasagerilor erau muncitori navetişti.

Potrivit martorilor, trenur Hampi Express avea viteză foarte mare, aceasta fiind şi cauza producerii accidentului. Mai multe detalii urmează să fie confirmate în urma desfășurării unei anchete.

"Este un Glossary Link accident trist. Potrivit informațiilor mele, 19 oameni au murit și 35 au fost răniți. Am cerut o investigație și mă voi duce la locul accidentului", a declarat ministrul Transporturilor Ferate, Mukul Roy.

Statul indian, prin intermediul lui Mukul Roy, a anunțat compensații materiale pentru familiile victimelor, atît celor morți, cît și celor răniți în urma accidentului.

India a alocat 3,6 miliarde de dolari pentru îmbunătățirea condițiilor în care călătoresc cu trenul cele 18 milioane de pasageri în fiecare zi. Accidentele feroviare au dus la moartea a 1.220 de persoane în India, numai în ultimii cinci ani.

Sursa: bbc.co.uk

{youtube}Mm_I-wJB524{/youtube}

{youtube}NCJvyvYoU0o{/youtube}

{youtube}MP4FbeX3PwQ{/youtube}